ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

George Soros: Η Ελλάδα δεν θα ανακάμψει ποτέ! H Γερμανία κατέστησε αδύνατο…

1 min read

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ, επειδή η Γερμανία, κατέστησε αδύνατο για την χώρα να εξοφλήσει το χρέος της, δήλωσε ο George Soros σε μια συνέντευξη.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ, όσο παραμένει μέλος της ευρωζώνης, επειδή η Γερμανία, κατέστησε αδύνατο για την χώρα να εξοφλήσει το χρέος της, δήλωσε ο George Soros σε μια συνέντευξη. Μετά από μια βαθειά ​​οικονομική κρίση, που σχεδόν έφερε την Ελλάδα στον «γκρεμό» το 2015, η χώρα δεν είναι πλέον σε πρόγραμμα διάσωσης. Ωστόσο, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που υπέγραψε πέρυσι, πρέπει να εφαρμόσει νέες μεταρρυθμίσεις σε αντάλλαγμα για την ελάφρυνση του χρέους. Η μεσογειακή χώρα προσπαθεί τώρα να αναλάβει 16 δεσμεύσεις, αφού δεν πέτυχε την προθεσμία για μεταρρυθμίσεις το 2018. Όταν ρωτήθηκε εάν η Ελλάδα είναι ένας καλός προορισμός για ιδιωτικές επενδύσεις, ο κ. Σόρος απάντησε: «Όχι όσο η Ελλάδα είναι μέλος της ευρωζώνης. Με το ευρώ η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να ανακάμψει, επειδή η συναλλαγματική ισοτιμία είναι πολύ υψηλή και η χώρα δεν είναι ανταγωνιστική».

Πηγή: https://www.express.co.uk/news/world/1096838/eu-news-eurozone-euro-debt-greece-economy-recovery-germany-george-soros-spt

new-economy


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.