ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γεννηματά: Όλοι στα μανταλάκια με κατασκευασμένες κατηγορίες και σκιές παντού

1 min read

«Με ευθύνη της κυβέρνησης βιώνουμε ξανά κλίμα σκανδαλολογίας που δηλητηριάζει το πολιτικό τοπίο», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και αυστηρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η κυρία Φώφη Γεννηματά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης που κατέθεσε η ΝΔ για προανακριτική Π. Πολάκη, Αν. Ξανθό και Π. Κουρουμπλή για την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης την τελευταία τριετία.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ότι «με ευθύνη της κυβέρνησης βιώνουμε ξανά κλίμα σκανδαλολογίας που δηλητηριάζει το πολιτικό τοπίο. Από την άλλη πλευρά η αξιωματική αντιπολίτευση έχει παγιδευτεί σε λογική ρεβάνς. Ολοι στα μανταλάκια με κατασκευασμένες κατηγορίες, σκιές παντού και με την βοήθεια του κίτρινου τύπου. Το επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά. Με τίποτα δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η πολιτική ζωή τόπου σε ρωμαϊκή αρένα».

Η ίδια κάλεσε την πλειοψηφία να στηρίξει την πρόταση που έχει καταθέσει η ΔΗΣΥ για εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τις λανθασμένες πολιτικές της τελευταίας 20ετίας προκειμένου να διερευνηθούν οι αιτίες της κρίσης.

Αναφορικά με τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και την σύλληψη των δύο ελλήνων στρατιωτών από τις τουρκικές αρχές είπε «Η Τουρκία αμφισβητεί την εθνική μας αξιοπρέπεια. Οι στρατιώτες μας πρέπει να επιστρέψουν άμεσα» για να προσθέσει σε άλλο σημείο «η κυβέρνηση των Σκοπίων προκαλεί. Η κατάσταση όμως και στο εσωτερικό της χώρας είναι απογοητευτική. Φτώχια, ανεργία, πλειστηριασμοί όλα αυτά δημιουργούν αδιέξοδα. Ο κ Τσίπρας αναζητά σωτηρία μέσα από την πόλωση και τον διχασμό. Δεν κυβερνάτε. Αντιπολιτεύεστε και ανοίγετε μόνο μέτωπα αλλά δεν σας βγαίνει τίποτα, όλα γυρνούν μπούμερανγκ. Οσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο καλύτερα για την Ελλάδα. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και κανένας αστείος ανασχηματισμός δεν θα σας σώσει».

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την πρόταση της ΝΔ μόνο ως προς το σκέλος που αφορά την μηνυτήρια αναφορά που ήδη έχουν καταθέσει βουλευτές της ΔΗΣΥ για να σχολιάσει «η ΝΔ δεν φρόντισε να το αναφέρει αυτό στην πρότασή της. Αυτή την συνεννόηση και πνεύμα συνεργασίας ευαγγελίζεται η Δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Αυτοδυναμία ακόμα και στο  μονοπώλιο της αλήθειας;»

Τέλος, επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα λέγοντας «Μας είπε ο κ Τσίπρας ότι κάποιοι παραιτήθηκαν για 23 χιλ ευρώ και κάποιοι κάνουν τον Κινέζο για 23 δις ευρώ. Πως αισθάνεστε κ. Τσίπρα όταν κάθεστε στην καρέκλα του πρωθυπουργού ενώ έχετε προκαλέσει ζημιά 200 δις ευρώ;».

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.