ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

1 min read

Ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά σχεδόν μνημεία του ολοκαυτώματος των Ποντίων και Μικρασιατών (για να μην… θιγεί η αριστερά των Φίληδων…), ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μνημεία του εβραϊκού ολοκαυτώματος!

Έτσι, απόφαση ανέγερσης μνημείου αφιερωμένου στη μνήμη των 150 Εβραίων της Αλεξανδρούπολης που το 1943 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, επειδή σύμφωνα με την εξωφρενική άποψη του δημάρχου της πόλεως Βαγγέλη Λαμπάκη «είναι ένα μνημείο το οποίο υπάρχει σε πολλές πόλεις της χώρας»!

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζανίδης, σημειώνοντας «πως οφείλουμε να τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και να αγωνιζόμαστε ώστε τέτοια εγκλήματα, όπως και αυτά κατά των Ποντίων, να μην επαναληφθούν». Ναι, αλλά δεν στήνουν μνημείο για τα θύματα του ποντιακού και μικρασιατικού ολοκαυτώματος… Γιατί άραγε;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.