ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

Newskamatero

Ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά σχεδόν μνημεία του ολοκαυτώματος των Ποντίων και Μικρασιατών (για να μην… θιγεί η αριστερά των Φίληδων…), ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μνημεία του εβραϊκού ολοκαυτώματος!

Έτσι, απόφαση ανέγερσης μνημείου αφιερωμένου στη μνήμη των 150 Εβραίων της Αλεξανδρούπολης που το 1943 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, επειδή σύμφωνα με την εξωφρενική άποψη του δημάρχου της πόλεως Βαγγέλη Λαμπάκη «είναι ένα μνημείο το οποίο υπάρχει σε πολλές πόλεις της χώρας»!

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζανίδης, σημειώνοντας «πως οφείλουμε να τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και να αγωνιζόμαστε ώστε τέτοια εγκλήματα, όπως και αυτά κατά των Ποντίων, να μην επαναληφθούν». Ναι, αλλά δεν στήνουν μνημείο για τα θύματα του ποντιακού και μικρασιατικού ολοκαυτώματος… Γιατί άραγε;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ο τέλειος φόνος: Το ανεξιχνίαστο έγκλημα στο Αιγάλεω, όπου ο δολοφόνος κόπιαρε το σχέδιό του από τηλεοπτική σειρά

Το «Deadly Women» είναι μία από τις πιο καλογυρισμένες σειρές ντοκιμαντέρ που μπορεί να δει κανείς. Όπως μαρτυρά κι ο τίτλος του, αναφέρεται σε εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από γυναίκες, βάζοντας φρένο στην αντίληψη ότι το «ασθενές φύλο» δεν καταφεύγει σε βίαιες, ωμές δολοφονίες.   Κι ενώ ο περισσότερος κόσμος […]