ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γάλλος Νομπελίστας: «Τα εμβόλια δημιουργούν μεταλλάξεις» -Αυξήθηκαν οι θάνατοι μετά την έναρξη των εμβολιασμών

1 min read

Ο Γάλλος καθηγητής Luc Montagnier υποστήριξε πως τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι αυτά που δημιουργούν τις μεταλλάξεις.

Όπως είναι γνωστό οι ιοί μεταλλάσσονται, προκαλώντας μεταλλάξεις, σύμφωνα όμως με τον Γάλλο ιολόγο, βραβευμένο με Νόμπελ, Luc Montagnier ο «εμβολιασμός είναι αυτός που δημιουργεί μεταλλάξεις». 

Ο γιατρός έκανε αυτές τις δηλώσεις σε συνέντευξη του στον Pierre Barnérias της Hold-Up Media.

Ο καθηγητής Montagnier αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον κορωνοϊό, το οποίο το χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο λάθος».

Οι μαζικοί εμβολιασμοί είναι «επιστημονικό σφάλμα καθώς και ιατρικό σφάλμα», είπε.

«Είναι απαράδεκτο λάθος. Τα βιβλία της ιστορίας θα το δείξουν αυτό, επειδή είναι ο εμβολιασμός που δημιουργεί τις μεταλλάξεις», συνέχισε ο καθηγητής Luc Montagnier.

Ο εξέχων ιολόγος εξήγησε ότι «υπάρχουν αντισώματα, που δημιουργούνται από το εμβόλιο», αναγκάζοντας τον ιό να «βρει άλλη λύση» ή να πεθάνει. Εδώ δημιουργούνται οι παραλλαγές. Είναι οι παραλλαγές που «είναι παραγωγή και αποτέλεσμα του εμβολιασμού».

Ο καθηγητής Montagnier είπε ότι οι επιδημιολόγοι γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν για το φαινόμενο, γνωστό ως «εξάρτηση εξαρτώμενη από αντισώματα».

Επιπλέον ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση της θνησιμότητας σε πολλές χώρες μετά την έναρξη του εμβολιασμού, κάτι που παρουσιάζεται και στο κάτωθι βίντεο. 

https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Επιπλέον τόνισε πως μέσα από επιστολή που έστειλαν γιατροί στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων αναφέρεται ότι «υπήρξαν πολλές αναφορές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις οποίες άνθρωποι νόσησαν βαριά με κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό». 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.