ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γ.Πετράκος κατά των ΜΜΕ «Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτά που είπατε» (βίντεο)

1 min read

Ο αναπληρωτής Γραμματέας και εκπρόσωπος του ΚΕΛΑΝ, Γρηγόρης Πετράκος, με βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ τα οποία τον κατηγόρησαν για την απόφαση του να εργαστεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει ταχθεί πολλές φορές κατά της υποχρεωτικότητας και των μέτρων διαχωρισμού, θα εμφανιστεί σε μαγαζί το οποίο θα δέχεται μόνο εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, λόγω των μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση. 

Αυτή του η κίνηση ήταν αφορμή για να δεχθεί επίθεση από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γ.Πετράκου, ο οποίος στο βίντεο του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση».

Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Η εργασία δεν είναι μόνο ανάγκη, αλλά και δικαίωμα μου. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι. 

Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι όλα τα μαγαζιά εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης θα είναι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες. Ή δουλεύεις ή δεν δουλεύεις. Εάν θέλεις βάζεις λουκέτο στο μαγαζί σου και τρως από τα έτοιμα. Εμείς δεν έχουμε έτοιμα. 

Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση, η οποία έτσι και αλλιώς θα πάει εκεί σε λίγες μέρες. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.