ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φυλακές Κορυδαλλού: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος και δημοτικός αστυνομικός για διακίνηση ουσιών

1 min read

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και ένας δημοτικός αστυνομικός κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, διαπιστώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν συνδέσεις μέσω ίντερνετ ώστε να μην είναι δυνατή η καταγραφή τους, με στόχο να εισάγουν ναρκωτικές ουσίες στις φυλακές.

Από την παρακολούθηση, προέκυψε πως ο εν λόγω κρατούμενος είχε επαφές με έναν άλλο έγκλειστο στον Κορυδαλλό, με τον οποίο μάλιστα διαφωνούσαν αρκετά συχνά για χρηματικά ποσά. Κατόπιν έρευνα που έγινε στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο σωφρονιστικός υπάλληλος, εντοπίστηκαν: μία ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα κάνναβης, αλλά και διάφορα χάπια και φαρμακευτικά δισκία τα οποία θα μεταφερθούν για εξέταση στο Χημείο του Κράτους.

Μάλιστα, πάνω του βρέθηκε άγνωστη ουσία συνολικού βάρους δύο γραμμαρίων η οποία θα μεταφερθεί, επίσης, για εξέταση, ενώ στο αυτοκίνητο, την αποθήκη και στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, εντοπίστηκαν 224 φαρμακευτικά δισκία.

Και οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στην κύρια ανάκριση, ενώ διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος από τις υπηρεσίες της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.