ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εταιρεία Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος «Κανόνι» 300 χιλιάδων ευρώ στον δήμο Καλλιθέας

1 min read

Πόσο ύψους 305.500 ευρώ από δημοτικά τέλη τα οποία εισέπραξε μεν αλλά δεν απέδωσε ποτέ, διεκδικεί ο δήμος Καλλιθέας από ιδιωτική εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Για την ίδια εταιρεία, ο δήμος Αθηναίων έχει καταθέσει μήνυση για υπέρογκες χρεώσεις δημοτικών τελών εις βάρος των δημοτών.

Ειδικότερα σε ότι αφορά την Καλλιθέα, με εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση του ο δήμος Καλλιθέας προς την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, ζητά να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα ποσά ύψους 305.500 ευρώ, που αντιστοιχούν σε δημοτικά τέλη καθαριότητας, φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων και τέλος ακίνητης περιουσίας για το χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2020 έως και τον Δεκέμβριο του 2021.

Το εξώδικο απεστάλη, ύστερα από απόφαση του δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβου για να αντιμετωπιστεί η παρελκυστική αλλά και παράνομη τακτική της καθυστέρησης καταβολής των εισπραχθέντων ποσών.Σε αντίθετη περίπτωση, ο δήμος Καλλιθέας δηλώνει πως θα αναγκαστεί να προβεί σε υποβολή έγκλησης κατά της εταιρείας και θα διεκδικήσει κάθε οφειλόμενο ποσό πλέον των νόμιμων τόκων.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ανάλογη τακτική, οδήγησε στην ποινική δίωξη και καταδίκη των νόμιμων εκπροσώπων εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και ο δήμος Καλλιθέας εισέπραξε έντοκα τα οφειλόμενα ποσά τα οποία ξεπερνούσαν τις 500.000 ευρώ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.