ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

17 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη Πάνω από 5.500 αστυνομικοί θα προστατεύουν τον Κ.Μητσοτάκη από την οργή του κόσμου

1 min read

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη βγήκε τις προηγούμενες ημέρες για λίγο από την γυάλα του καθώς αντιμετώπισε την οργή του κόσμου, τόσο έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, όσο και στον Γαλατά Χανίων. 

Όμως η «μητέρα των μαχών» αναμένεται να δοθεί στη ΔΕΘ, η οποία ξεκινάει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και για την οποία έχουν επιστρατευτεί πάνω από 5.500 αστυνομικοί, καθώς αναμένονται μαζικές συγκεντρώσεις. 

Σύμφωνα με τα φιλοκυβερνητικά πάνω από 20.000 πολίτες που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναμένεται να διαδηλώσουν, αριθμός που πιθανότατα θα είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ συνηθίζουν να μειώνουν τον αριθμό των διαδηλωτών. 

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ξεκινήσει συσκέψεις ανάμεσα στην πολιτική ηγεσία και τους επιτελείς αξιωματικούς, για τον σχεδιασμό των μέτρων.

Δεν πρέπει, επίσης, να λησμονεί κανείς ότι θα έχουμε και τις (καθιερωμένες) συγκεντρώσεις από συνδικάτα και ομοσπονδίες, διαδηλώσεις ετοιμάζουν ομάδες αριστεριστών, ενώ κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να δούμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης να διαμαρτύρονται και οπαδοί ομάδων, καθώς ήδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση κατά των διαχωρισμό των πολιτών. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.