ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη: Συνελήφθη μουσικός για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας – Παρενοχλούσε και μαθήτριά του

1 min read

Ένας 60χρονος μουσικός συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 60χρονος είχε στην κατοχή του πολλούς σκληρούς δίσκους, οι οποίοι βρέθηκαν στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου εισέβαλαν οι αστυνομικοί παρουσία Εισαγγελέα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο μουσικός είχε ανταλλάξει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανήλικο κορίτσι. Η ανταλλαγή του υλικού με τη μαθήτρια ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν είναι ξεκάθαρο για τους αστυνομικούς ότι είναι δικοί του. Τα βίντεο τα κατέβαζε από το διαδίκτυο και τα αποθήκευε σε αυτούς. Ο 60χρονος είναι μουσικός, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα. Πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες στο σπίτι του, είχε λάβει χώρα ψηφιακή ανάλυση και ενδελεχή διαδικτυακή έρευνα, μέσω της οποίας βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.