ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη στον Βόλος – Γονείς είχαν δεμένο το γιο τους με αλυσίδα στην αυλή του σπιτιού

1 min read

Μία ασύλληπτη ιστορία που προκαλεί οργή και αποτροπιασμό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς γονείς είχαν δεμένο το γιο τους με αλυσίδα 15 μέτρων στην αυλή του σπιτιού τους.

Με μια αλυσίδα περασμένη γύρω από την μέση του είχαν δεμένο τον 55χρονο γιο του ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε οικισμό Ρομα στο Αλιβέρι Μαγνησίας.

Για σχεδόν ένα μήνα ο άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρα ψυχικά προβλήματα περιφερόταν στην αυλή του σπιτιού δεμένος με τη σιδερένια αλυσίδα μήκους 15 μέτρων.

Μάλιστα οι γονείς του, ηλικίας 79 και 75 ετών, αρχικά τον είχαν δέσει με σχοινί το οποίο ο 55χρονος έκοψε και έφυγε από το σπίτι.

Ο 55χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, φαίνεται πως αρκετές φορές είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά εξ αιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι γονείς του είχαν ζητήσει ο γιος τους να νοσηλευτεί όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και έφτασαν στο σημείο να τον δέσουν με την αλυσίδα στην αυλή.

Μετα από καταγγελία κάτοικων του οικισμού οι γονείς του 55χρονου συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Παρα το γεγονός όμως ότι κρίθηκαν ένοχοι το δικαστήριο αποφάσισε πως εκείνοι είναι αρμόδιοι για την εποπτεία του γιου τους, κάτι που φανερώνει τα κενά στις δομές για τους ψυχικά ασθενείς.

Μετά την καταδικαστική απόφαση του Αυτοφώρου, οι γονείς του άνδρα κατέθεσαν αίτημα στην Εισαγγελία για ακούσια νοσηλεία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.