ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη! Σεξουαλική επίθεση από 400 Πακιστανούς σε γυναίκα (video)

1 min read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αδιανόητη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μια γυναίκα στο Πακιστάν! Εκατοντάδες άνδρες άρπαξαν και χτύπησαν μια γυναίκα ενώ ταυτόχρονα της έσκιζαν τα ρούχα και την έβριζαν. 

Όλα συνέβησαν στο πάρκο Greater Iqbal της Λαχόρης όπου η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με φίλους και κατέγραφε ένα βίντεο για το TikTok, όταν ξαφνικά περίπου 400 άντρες της επιτέθηκαν και την σήκωσαν με βία. Την πέταξαν στο πλήθος και άρχισαν να της ξεσκίζουν τα ρούχα αλλά και να την χτυπούν.

Η σοκαριστική επίθεση καταγράφηκε από πολλούς χρήστες και αναρτήθηκε  στο διαδίκτυο και έδειχναν, ενώ σύμφωνα με τον Guardian, η υπόθεση αφορά τουλάχιστον 300 έως 400 άνδρες οι οποίοι αναζητούνται από την Πακιστανική αστυνομία.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο Πακιστάν, ενώ ο υπουργός Πληροφοριών της χώρας, Fawad Chaudhry, υποστήριξε σύμφωνα με τον Guardian, ότι γίνονται συλλήψεις και ότι πολλοί δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

«Το πλήθος με τραβούσε από παντού, τόσο βίαια που τα ρούχα μου σκίστηκαν. Με πέταξαν στον αέρα. Μου επιτέθηκαν βάναυσα», δήλωσε το θύμα στην αστυνομία. Μάλιστα τα κτήνη της άρπαξαν τα χρήματα της, το τηλέφωνο και τα κοσμήματά της.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.