Πα. Οκτ 23rd, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη: Μητέρα άφησε παιδόφιλο να βιάσει τις ανήλικες κόρες της για να την παντρευτεί

1 min read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μια μητέρα στη Γερμανία επέτρεψε σε καταδικασμένο παιδόφιλο να βιάσει τις ανήλικες κόρες της, όταν ο ανώμαλος άνδρας τής είπε πως μόνο έτσι θα την παντρευόταν.

Η γυναίκα γνώρισε το βιαστή μέσω εφαρμογής γνωριμιών και σύναψε μαζί του αυτήν την «άρρωστη συμφωνία». Έτσι, ο παιδόφιλος βίασε τις κόρες της ηλικίας, ενός και τεσσάρων ετών, καθώς της είχε υποσχεθεί πως μόνο έτσι θα την παντρευόταν, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο 34χρονος, γνωστός ως Daniel P., στο παρελθόν, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 16 μηνών επειδή είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη δική του κόρη. Όμως, άσκησε έφεση και γλίτωσε τη φυλακή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

Σύμφωνα με τους δικαστές, ο κατηγορούμενος έψαχνε ανύπαντρες μητέρες στο Διαδίκτυο ώστε να βιάσει τα παιδιά τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού μιλούσε με τη γυναίκα για λίγο καιρό, της υποσχέθηκε μία νέα ζωή στο Ντουμπάι, ενώ της ζητούσε να του στέλνει ακατάλληλα βίντεο με τις κόρες της.

Η εφαρμογή που γνωρίστηκαν

Στο πρώτο του μάλιστα ταξίδι στη Δρέσδη γνώρισε τα άτυχα κοριτσάκια και άρχισε να τα κακοποιεί. Σύμφωνα, δε, με το δικαστήριο, η μητέρα «προετοίμαζε» τα παιδιά της γι’ αυτό και δεν επενέβη καν όταν ο Daniel P. τα βίαζε.

Λίγο μετά, οι τέσσερίς τους πήγαν διακοπές στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία, όπου συνεχίστηκαν οι βιασμοί.

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.