ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη: Είχαν κάνει το παιδί τους «βαποράκι» ζευγάρι αλλοδαπών στη Μυτιλήνη

1 min read

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μυτιλήνη μετά από τη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού και μίας 21χρονης αλλοδαπής από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και του άρθρου 306 του Π.Κ.
Συγκεκριμένα, σε διενεργούμενο έλεγχο κατά την αποβίβαση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Μυτιλήνης εντοπίστηκε ασυνόδευτο ανήλικο κορίτσι, το οποίο έφερε εντός των ενδυμάτων του πλαστική συσκευασία περιέχουσα αμφεταμίνη σε κρυσταλλική μορφή, βάρους τριάντα τριών γραμμαρίων (33,00gr).

Το ανήλικο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και λίγο αργότερα προσήλθε ο 23χρονος συνοδευόμενος από την 21χρονη για να το παραλάβουν, οι οποίοι είναι οι γονείς του κοριτσιού, όπως προέκυψε από την προανάκριση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κατασχέθηκε η ως άνω ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, δύο (02) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των διακοσίων τριάντα ευρώ (230,00 €), ενώ το κορίτσι παραδόθηκε για προσωρινή διαμονή σε δομή παιδικής προστασίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.