ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη: Το βρέφος στραγγαλίστηκε και πετάχτηκε στα σκουπίδια στην Πετρούπολη

1 min read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Σουλτάνας Μαριάννου για το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Το μωρό στραγγαλίστηκε τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το βρέφος  δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της εύρεσης

Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της εύρεσης του νεκρού βρέφους σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Ο κάτοικος της περιοχής βρισκόταν στο σπίτι του τη στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης εντόπισε το βρέφος στα σκουπίδια. Ο σοκαρισμένος άνδρας φώναξε «μωρό, μωρό» και ο κάτοικος της περιοχής κατέβηκε να δει αν όντως πρόκειται για μωρό.

Δυστυχώς, δεν ήταν κούκλα, αλλά ένα νεκρό μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μια τσάντα.

Βγάζοντάς το από την τσάντα, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτού που πέταξε το μωρό στα σκουπίδια βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του.

Ο άνδρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε την στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης βρήκε το μωρό: «Ήμουν έξω και είδα τον άνθρωπο στον κάδο, ήταν ξένος και συγκέντρωνε τα σκουπίδια. Σε κάποια στιγμή αρχίζει να φωνάζει «μωρό μωρό» και κάποια άλλα που δεν τα καταλάβαινα. Πάω εκεί κοντά και βλέπω ότι ήταν ένα μωρό στον κάδο. Μάλιστα, το στοματάκι του ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτα, προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του».

«Ήταν πολύ μωρό, ημερών και το είχαν βάλει σε ένα σεντονάκι που ήταν ανοιχτό και αν το πήγαινες κοντά του θα διαπίστωνες ότι δεν ανέπνεε» είπε.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.