ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος ασελγούσε σε ανήλικους

1 min read

Οι φωνές, οι βρισιές και το ξύλο ανάμεσα σε δύο άντρες αναστάτωσαν τη Δευτέρα τον τσιγγάνικο οικισμό του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης.

Κλήθηκε η Αστυνομία, ξεκίνησαν έρευνες και χθες τα στελέχη της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον 63χρονο για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων!

Ο συνταξιούχος, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στο εκδοτικό συγκρότημα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης (χωρίς να έχει διαρρεύσει η ιδιότητά του) και μένει στις 40 Εκκλησιές, πήγε τη Δευτέρα στον Δενδροπόταμο προκειμένου να πάρει με το αυτοκίνητό του ένα τσιγγανόπουλο, ώστε στη συνέχεια να ασελγήσει πάνω του! Ομως, το τσιγγανόπουλο είχε ήδη μιλήσει στον πατέρα του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον πλακώσει στο ξύλο!
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο 63χρονος αποπλανούσε -τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια- δύο τσιγγανόπουλα της περιοχής, έντεκα και 16 ετών.

Τραβούσε βίντεο

Συνευρίσκονταν μαζί τους ερωτικά και βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν είτε στο σπίτι του είτε σε εξωτερικούς χώρους! Μάλιστα, έδινε και αμοιβή στα παιδιά, η οποία κυμαινόταν από δύο έως… 30 ευρώ, ανάλογα με τις «υπηρεσίες» που παρείχαν. Για να μπορέσει να προσεγγίσει ανήλικα παιδιά από τον Δενδροπόταμο, πλήρωνε έναν 17χρονο Τσιγγάνο της περιοχής, ο οποίος «ψάρευε» τα παιδιά, ερχόταν μαζί τους σε συνεννόηση και κανόνιζε τα ραντεβού! Σε βάρος του ανηλίκου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το οπτικοακουστικό υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε είναι «ιδιαίτερα σκληρό» και εμφανίζει τον 63χρονο ορισμένες φορές να αυτοϊκανοποιείται και άλλες να κάνει σεξ με ανήλικους -μεταξύ των οποίων ο εντεκάχρονος και ο 16χρονος- σε διάφορους χώρους.

Οπως ήταν φυσικό, ερευνήθηκε διεξοδικά το διαμέρισμά του, όπου -μεταξύ άλλων- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, επτά κάρτες μνήμης, οκτώ usb sticks, 27 DVD, 70 δισκέτες, 26 κασέτες βιντεοκάμερας, 32 βιντεοκασέτες, πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, πέντε άλμπουμ φωτογραφιών και πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών!

Σύλληψη 24χρονου

Στο μεταξύ, από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη 24χρονος για προμήθεια, κατοχή και προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω Διαδικτύου. Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών, οι οποίοι είτε κατείχαν είτε διαμοίραζαν αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαφόρων ιστοσελίδων και διαδικτυακών υπηρεσιών. Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την άμεση ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που επακολούθησε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε ότι ορισμένα από τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν σε σύνδεση Διαδικτύου που χρησιμοποιούσε ο 24χρονος σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ελεύθερου Τύπου 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.