ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη στη Ρόδο: Τη βίασε μπροστά στους φίλους του – Η μεγάλη παγίδα και οι σκηνές που ακολούθησαν!

1 min read

Ο βιασμός της άτυχης κοπέλας αναβιώνει και η Ρόδος παρακολουθεί την υπόθεση με αμείωτο ενδιαφέρον. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί σε λίγες μέρες και ένας ομογενής κάτοικος Μελβούρνης Aυστραλίας, για συνέργεια στα όσα έγιναν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί η άτυχη κοπέλα, ήρθε στη Pόδο για διακοπές στις 16-6-2004 και διέμεινε μαζί με φίλη της σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι. Το βράδυ της 28ης Ιουνία βγήκαν για βόλτα στην οδό Eρμού στο Φαληράκι και τα μεσάνυχτα, η φίλη της αποχώρησε από το κατάστημα για να μεταβεί στο ξενοδοχείο.

Το θύμα μετά από λίγη ώρα αναχώρησε για το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν κι όταν έφτασε εκεί συνάντησε έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος της πρότεινε να πάνε μια βόλτα. H φίλη της έφυγε και εκείνος πρότεινε στο θύμα να ανέβουν στο δωμάτιό του για να πιουν ένα ποτό. Δέχθηκε κι όταν ανέβηκαν στο δωμάτιο συνάντησαν εκεί ακόμα έναν άντρα καθώς και τον κατηγορούμενο ομογενή.

Η παθούσα όταν είδε την εικόνα στο δωμάτιο προσπάθησε να φύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ένας από τους τρεις, την εμπόδισε, την έσπρωξε, την έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα. Η κοπέλα αντιστεκόταν, άρχισε να φωνάζει, αλλά ο δράστης άρχισε να τη φιλά και κρατώντας της τα χέρια την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Κατά τη διάρκεια του εγκλήματος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ομογενής ήταν παρών και δεν έκανε καμία προσπάθεια για να εμποδίσει τον δράστη ούτε προσπάθησε να βοηθήσει το θύμα. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίσθηκε ότι το θύμα ήρθε με τη θέλησή της σε εξώγαμη συνουσία με το φίλο του.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.