ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

6 Δεκεμβρίου 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φρίκη στη Ρόδο: 17χρονος νονός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος 8χρονης

1 min read

Φρίκη στη Ρόδο: 17χρονος νονός φέρεται να ασελγούσε σε βάρος 8χρονης

Δύο νέες υποθέσεις αποπλάνησης ανηλίκων απασχολούν τις Αρχές της Ρόδου.

Η πρώτη έγινε γνωστή ύστερα από καταγγελία σεξουαλικής εκμετάλλευσης της αθωότητας ενός 8χρονου παιδιού και μάλιστα από τον 17χρονο πνευματικό της πατέρα και εξάδελφό της!

Της καταγγελίας ακολούθησαν υποβολή μηνύσεως από τους διαζευγμένους γονείς της και αντίθετης μήνυσης εις βάρος του πατέρα και ενός παιδοψυχολόγου από τον πατέρα του φερόμενου ως δράστη.

Οι καταγγελίες των γονέων φέρονται να ενισχύονται από πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε για λογαριασμό των γονέων, ψυχολόγος.

Η μητέρα της ανήλικης διαπίστωσε μια μεταστροφή της κόρης της στις καθημερινές της συνήθειες και συγκεκριμένα μια απροθυμία στο να επισκέπτεται την κατοικία του νονού της, παρότι συνήθιζε να παίζει εκεί με τον μικρότερο εξάδελφό της.

Επιπλέον το παιδί φέρεται να ζητούσε να φύγει από το νησί για να επισκεφθεί σ’ άλλο τον πατέρα της.

Μόλις πρόσφατα κι ενώ βρισκόταν στην οικία του τελευταίου με δύο παιδάκια κι έπαιζαν, η 8χρονη φέρεται να τους πρότεινε να παίξουν ένα παιχνίδι που παίζει με το νονό τους και στην πορεία οι οικείοι τους ενημερώθηκαν ότι τα ανήλικα έπαιζαν γυμνά.

Τότε το 8χρονο κορίτσι, διηγήθηκε στους γονείς του, ότι ο 17χρονος νονός του, όταν βρισκόταν στην οικία του, απομάκρυνε από κοντά τους τον μικρό αδελφό του και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η 8χρονη μάλιστα φέρεται να διηγήθηκε στους γονείς της ότι ο ίδιος είχε επιχειρήσει να ασελγήσει και στην κατά λίγα χρόνια μεγαλύτερη αδελφή της.

Στον αντίποδα ο καταγγελλόμενος προχώρησε στην υποβολή μηνύσεως, για την οποία διενεργείται ήδη προκαταρκτική έρευνα από τον Πταισματοδίκη, εις βάρος του πατέρα μηνυτή και της παιδοψυχολόγου.

Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας τέλεσε το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και η παιδοψυχολόγος το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή καταμήνυση

Στο μεταξύ χθες έδωσε πολύωρη κατάθεση ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου η μητέρα ενός παιδιού ηλικίας 3 ετών, που κατήγγειλε επαγγελματία οδηγό για ασέλγεια.

Τον εγκαλούμενο γνώρισε η μητέρα του παιδιού, το Νοέμβριο του 2014 και διατηρούσαν έκτοτε φιλικές σχέσεις. Η γνωριμία τους, εξελίχθηκε σε μία στενή φιλία, η οποία δεν είχε ερωτικές ή συναισθηματικές προεκτάσεις.

Η μητέρα της ανήλικης φέρεται να είχε εξηγήσει στον εγκαλούμενο, ότι δεν ήθελε ερωτική σχέση μαζί του και ότι δεν θα πρέπει να περιμένει «κάτι παραπάνω» από μια απλή φιλία.

Ο εγκαλούμενος, σύμφωνα με την μήνυση, έδειχνε στοργή και αγάπη στην ανήλικη θυγατέρα της και όταν η ίδια αδυνατούσε, λόγω της εργασίας της, να μεταφέρει ή να παραλάβει, το παιδί της από τον παιδικό σταθμό, το ανελάμβανε εκείνος.

Επιπλέον σε δύο τουλάχιστον περιστάσεις, ο εγκαλούμενος φέρεται να είχε αναλάβει την φύλαξη του παιδιού στην οικία της μητέρας του, όταν η τελευταία έπρεπε να απουσιάσει και η νταντά αδυνατούσε να εργαστεί.

Όπως περιγράφεται στην έγκληση, ενώ όλα έβαιναν καλά, το παιδί άρχισε να εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά και συγκεκριμένα φίλησε την μητέρα του στο μάγουλο με εξαιρετικά προκλητικό τρόπο.

Επιπλέον, ενώ το παιδί πήγαινε στον παιδικό σταθμό με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, άρχισε να δείχνει αρνητική συμπεριφορά, ξεσπούσε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί και στην πορεία παρουσίασε κρίσεις έντονου βήχα, χωρίς να είναι άρρωστο.

Ιατροί θεώρησαν ότι ο βήχας οφείλετο σε ψυχοσωματική αιτία και όταν ένα βράδυ περί τις αρχές Ιουλίου, το παιδί έβηχε πολύ, η μητέρα της είχε συνομιλία μαζί της κατά τη διάρκεια της οποίας, το παιδί περιέγραψε ότι ο εγκαλούμενος το θώπευε στα απόκρυφά του σημεία!

Για την υπόθεση διενεργήθηκαν εξάλλου δύο πραγματογνωμοσύνες εκ των οποίων η πρώτη ακυρώθηκε διότι δεν έγινε νόμιμη κλήτευση του κατηγορούμενου για να διορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Ο εγκαλούμενος, εξεταζόμενος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και θωπείες στο σώμα της ανήλικης.

Χαρακτήρισε ψευδή και κατασκευασμένη την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι επινοήθηκε από την μητέρα της ανήλικης για οικονομικούς λόγους.

Υποστηρίζει ότι του ζητούσε δανεικά τα οποία δεν της έδωσε και ότι επινοήθηκε η ιστορία με το παιδί της και ότι τον εκβίασε.

Τονίζει ακόμη ότι έχει καταμηνύσει τους γονείς για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση και τη μητέρα του παιδιού επιπλέον για εκβιασμό.

Πηγή: dimokratiki

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. Newskamatero.eu