ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φουντώνουν τα σενάρια περί νέα αλλαγής του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη πριν τις κάλπες 

1 min read

Φουντώνουν τα σενάρια περί νέα αλλαγής του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που νιώθει τον κλοιό να σφίγγει γύρω της τόσο λόγω της ακρίβειας όσο και του σκανδάλου των υποκλοπών. Έπειτα από τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου που αναφέρθηκε εμμέσως στην ανάγκη αλλαγής του εκλογικού νόμου προβάλλοντας το επιχείρημα της σταθερότητας, την σκυτάλη πήρε σήμερα, Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στον ΑΝΤ1, έθεσε θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου που η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε, υποστηρίζοντας ότι οι κυβερνητικές συνεργασίες είναι δύσκολες εξαιτίας του τοξικού κλίματος που επικρατεί στην πολιτική ζωή. Ο υπουργός Επικρατείας, υποστήριξε, μάλιστα, φωτογραφίζοντας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ότι από τη στιγμή που έχουμε ένα κόμμα για τη διαμόρφωση πλειοψηφιών και σαφή τοποθέτηση ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα, δεν μπορεί να ξεφύγει της προσοχής ότι αυτή η επιλογή υποδαυλίζει τη δυνατότητα συνεργασιών.

Όταν υπάρχουν κόμματα που δεν θέλουν τις συνεργασίες, «η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη», υποστήριξε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα ολοένα και έρχεται στην επιφάνεια το ζήτημα της νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου με την Ντόρα Μπακογιάννης να αναφέρει ευθέως την περασμένη βδομάδα πως το θέμα απασχολεί τους βουλευτές της ΝΔ καθώς η έλλειψη σταθερότητας θα είναι απειλή για τη χώρα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.