ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

7 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από τους τέσσερις δράστες του φονικού στη Βάρη (video)

1 min read

Οι πρώτες εικόνες των τεσσάρων εκτελεστών που πυροβόλησαν και σκότωσαν «εν ψυχρώ» τους δυο άντρες από το Μαυροβούνιο σε ταβέρνα στη Βάρη, ήρθαν στη δημοσιότητα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Οι φωτογραφίες και δείχνουν τους πιστολέρο πριν αλλά και μετά τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος κοντά στην ταβέρνα, διακρίνονται οι τέσσερις άνδρες να βρίσκονται στην οδό Κεφαλλήνιας και να κατευθύνονται με αργά βήματα προς την ταβέρνα όπου τα θύματα έτρωγαν με τις οικογένειες τους.

Οι κινήσεις τους δείχνουν απολυτό επαγγελματισμό και προσήλωση στον στόχο τους. Φορούν στρατιωτικά παντελόνια και μαύρα κοντά μπουφάν ενώ έχουν και καπελά.

Οι άντρες μέσα σε λίγο χρόνο φτάνουν στην ταβέρνα, μπαίνουν μέσα και εκτελούν με 24 σφαίρες τους δυο άντρες από το Μαυροβούνιο.

«Αμίλητες» οι σύζυγοι των δυο θυμάτων

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές δεν κατάφεραν να αποσπάσουν πληροφορίες από τις συζύγους των δύο ανδρών που δολοφονήθηκαν.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τον Ant1, έφτασαν σε σημείο να πουν ότι δε θυμούνται πού έμεναν οι άνδρες τους στην Αθήνα, όπου ζούσαν τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ μήνες.

Δημοσίευση στα Social Media