ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φωτό-ντοκουμέντο: Οι υγειονομικοί στην Ασφάλεια γιατί διαμαρτυρήθηκαν στο σπίτι του Κ.Μητσοτάκη για την αναγκαστική αργία!

1 min read

Στην ΓΑΔΑ συνεχίζεται η “μάχη” των υγειονομικών με πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι οι αρχές δεν επιτρέπουν στους δικηγόρους τους να ανέβουν επάνω στη ΓΑΔΑ και μάλλον τους πήραν τα κινητά.

Την ίδια στιγμή από την πίεση που τους ασκείται λιποθύμησε μια υγειονομικός και την μεταφέρουν στον Ερυθρό από την πίσω πλευρά της ΓΑΔΑ.

Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από υγειονομικούς υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε αναγκαστική αργία γιατί δεν δέχθηκαν τον εμβολιασμό τους!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές -κάποιοι μιλούν για 50 άτομα- οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Δείτε στο pronews.gr αποκλειστική φωτό-ντοκουμέντο από την ΓΑΔΑ, όπου έχουν προσαχθεί οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται γιατί τέθηκαν σε αναγκαστική αργία καθώς δεν δέχονταν τον εμποτισμό τους, όπως έχουν δικαίωμα από το Σύνταγμα, με το σκεύασμα που ευρέως είναι γνωστό ως «εμβόλιο κατά του Covid-19».

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.