ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φωτιά στο ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού: Νέα βίντεο – ντοκουμέντο με εγκλωβισμένη γυναίκα

1 min read

Νέα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναδεικνύουν τις στιγμές αγωνίας που έζησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου που πριν από λίγες μέρες τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ζήτησε μεταξύ άλλων να βρεθούν οι ένοχοι του εμπρησμού.

Στα νέα αυτά βίντεο – ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στο δελτίο φαίνονται οι εργαζόμενοι και οι ένοικοι του ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού να κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να σωθούν από τις φλόγες.

Σοκ προκαλεί η εικόνα μιας γυναίκας η οποία ήταν εγκλωβισμένη στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου και προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία της φωτιάς, έβγαλε το ένα πόδι της έξω από παράθυρο και εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Οι έρευνες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για τα αίτια της φωτιάς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι Αρχές θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για εμπρησμό αφού στο σημείο βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό.

«Θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, θα βοηθήσουμε πάρα πολύ, σε ό,τι μας ζητηθεί πάνω σε αυτό το κομμάτι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, γενικά δεν είχαμε θέματα με κανέναν» είπε η κ. Παναγιώτα Κελέση.

Αναφερόμενη στο οίκημα τόνισε πως: «Το ακίνητο κινδύνευε και κινδυνεύει άμεσα με πλειστηριασμό. Το γνωρίζαμε αυτό. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέραμε όταν νοικιάσαμε το ακίνητο ότι είχε πολλές οφειλές σε τράπεζες και εφορίες κα ξέραμε ότι μπορεί να κινδυνεύσει το ακίνητο, αλλά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορο» κατέληξε.

Δημοσίευση στα Social Media