ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φωτιά στην Ηλεία – ΤΩΡΑ

1 min read

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βάρδα Ηλείας. Στο σημείο επιχειρούν  28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο. 

Αρκετά είναι τα πύρινα μέτωπα που καίνε σε ολόκληρη την χώρα σήμερα Κυριακή.

Εκτός από την αναζωπύρωση στην Ελαφόνησο υπάρχουν ενεργά μέτωπα σε Ηλεία, Πρέσπες και Κιλκίς

Στις Πρέσες η φωτιά είναι σε δασική έκταση στο Βροντερό. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 άτομα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει σε δύσβατο σημείο και δεν απειλεί μέχρι στιγμής κατοικημένες περιοχές.

Νέα πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή της Αργυρούπολης στο Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 21 #πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 άτομα.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή της Αργυρούπολης στο Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 21 #πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 άτομα.63:16 μ.μ. – 11 Αυγ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του TwitterΔείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βάρδα Ηλείας. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο και ένα ελικόπτερο.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο σε μεγάλο μέρος της χώρας

Πολύ υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς και για αύριο Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019.

Έτσι σε επιφυλακή παραμένει ο κρατικός μηχανισμός, καθώς, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αν και δεν υπάρχει πουθενά «κόκκινο» (κίνδυνος κατηγορίας 5), σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, (κατηγορία 4).

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για αύριο Δευτέρα 12.08.19
Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς σε Αττική, Κυθήρα,Έβρο, Σαμοθράκη, Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Εύβοια, Σκύρο, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Αχαΐα, Ηλεία, Σποράδες

Προβολή εικόνας στο Twitter

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.