ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φόρεσε στην κόρη του δαχτυλίδι αρραβώνων και τη βίαζε καθημερινά

1 min read

Η 50χρονη πλέον Κάρολ Χίγκινς από τη Βρετανία αποκάλυψε ότι ο 72χρονος πατέρας της Ελιοτ Απλγιαρντ τη μεταχειρίστηκε σαν να ήταν η νέα σύζυγός του

Μια γυναίκα αποκάλυψε πως ο πατέρας της, όταν έφτασε στην ηλικία των 12 ετών, την «έχρισε» σύζυγο και τη βίαζε σχεδόν καθημερινά, ενώ την ανάγκασε να φορά δαχτυλίδι αρραβώνων. Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η κακοποιημένη γυναίκα προχώρησε σε εφιαλτικές αποκαλύψεις, προκαλώντας αποτροπιασμό και φρίκη για τον σαδιστή πατέρα της.

Η 50χρονη πλέον Κάρολ Χίγκινς από τη Βρετανία αποκάλυψε ότι ο 72χρονος πατέρας της Ελιοτ Απλγιαρντ τη μεταχειρίστηκε σαν να ήταν η καινούργια σύζυγός του, αφού ο γάμος με τη μητέρα της Jean διαλύθηκε. Τελικά, έπειτα από αλλεπάλληλες εκκλήσεις στην Αστυνομία, ο πατέρας της καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση.

«Παλεύω από την εφηβεία μου για δικαιοσύνη, αλλά οι εκκλήσεις μου δεν εισακούονταν. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ για κάθε θύμα κακοποίησης. Ο πατέρας μου κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία» ανέφερε η Κάρολ, προσθέτοντας: «Κουβάλησα το βάρος, την ταπείνωση και τον τρόμο από τον λεγόμενο “πατέρα” μου, αλλά τελικά η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.