ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη «Δεν θέλω να πεθάνω» 7χρονο αγοράκι με καρκίνο σώθηκε από θαύμα

1 min read

Συγκίνηση προκαλεί η περίπτωση ενός μικρού μαχητή που γλίτωσε από θαύμα μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Το 7χρονο αγοράκι επέβαινε μαζί με την μητέρα του στο μοιραίο Intercity και επέστρεφε από την Αθήνα όπου είχε πάει για να κάνει εξετάσεις καθώς νοσεί από καρκίνο.

Ο πατέρας μιλώντας για τη φρίκη που έζησαν το παιδί και η σύζυγός του μέσα στο δεύτερο βαγόνι, τονίζει ότι  σώθηκαν «κυριολεκτικά από θαύμα».

«Θαύμα ήταν, σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα εκεί, βοήθησαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους και για αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στη μέση του είχε λίγο και στην κοιλιά του είχε κάτι μώλωπες» είπε ο πατέρας  στο Live News.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, το παιδί μετά από όσα βίωσε έλεγε ότι δεν θέλει να πεθάνει και ότι δεν θέλει να καεί: «Κάποιες στιγμές αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο Ελπίδα γυρνούσαμε, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα, γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά έφυγαν» ανέφερε ο πατέρας του μικρού μαχητή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.