ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Folli Follie: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

1 min read

Σύμφωνα μάλιστα με έγγραφα που έφτασαν ήδη στις πύλες εξόδου της χώρας (αεροδρόμια, λιμάνια κλπ) σε όλους τους διωκόμενους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα, αυτά της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος ασκήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση στην οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 7 άτομα , που είχαν κληθεί πρόσφατα ως ύποπτοι τέλεσης αδικημάτων για την υπόθεση της Folli Follie.

Πρόκειται για όλους τους εμπλεκόμενους που κλήθηκαν ως ύποπτοι στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από τον οικονομικό εισαγγελέας Ιω. Δραγάτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ενημερωθεί οι πύλες εξόδου της ώρας, όπως είναι τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, καθώς σε σε όλους τους υπόπτους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η δίωξη σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, στρέφεται κατά του ιδρυτή της εταιρίας Δημήτρη Κουτσολιούτσου της συζύγου του Κατερίνας, του γιού τους Γιώργου Κουτσολιούτσου, διευθύνοντα συμβούλου και μέλους του ΔΣ της εταιρείας, τριών μελών του ΔΣ, του οικονομικού διευθυντή, του επικεφαλής του λογιστηρίου, του ορκωτού λογιστή που υπέγραψε τον ισολογισμό (και) του 2017 και του επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Πρόκειται για τα συνολικά 10 άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ζητήσει από το Δικαστικό Συμβούλιο να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Δεν έπεισαν

Τα πρόσωπα αυτά είχαν κληθεί ως ύποπτοι πριν από λίγες μέρες και παρέδωσαν υπομνήματα εξηγήσεων τα οποία προφανώς δεν έπεισαν τον εισαγγελέα να μην προχωρήσει στην άσκηση δίωξης. Σύμφωνα με δικηγορικές πηγές η μεν οικογένεια Κουτσολιούτσου στις εξηγήσεις της αρκέστηκε στην ανάπτυξη νομικών θεμάτων οι δε υπόλοιποι 7 (η πλειονότητα τουλάχιστον) εκτιμάται πως «έδειξε» ευθύνες στη μακρινή Ασία και στο γκρουπ του Ομίλου με τις 18 θυγατρικές εταιρείες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.