ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φοιτητές από την Κρήτη ξεσήκωσαν την Αθήνα με λύρα και ρακή -Τραγούδησαν για τη Μακεδονία [εικόνες]

1 min read

Με μία κρητική καντάδα που ξεκίνησε από το Μέγαρο Μουσικής και εφτασε μέχρι το Μοναστηράκι, τα μέλη της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής βγήκαν στους δρόμους το απόγευμα της Πέμπτης, ξεσηκώνοντας όλη την Αθήνα!

Τα μέλή της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής με το συγκρότημα του Μιλτιάδη Βαρουχάκη, ξεκίνησαν με τα πόδια από το Μέγαρο μουσικής, χόρεψαν στον σταθμό του Μετρό, περπατήσανε με τα πόδια έως το Μοναστηράκι, κάνοντας ακόμη δύο στάσεις.

Μια στη στάση του Μετρό στον Ευαγγελισμό και άλλη μια έξω από την Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα. Έξω από την Βουλή  οι φοιτητές χόρεψαν και τραγούδησαν στην αλλαγή της φρουράς το «Μακεδονία ξακουστή».

«Υπήρχε αφθονη ρακή, κερνούσαμε τους περαστικούς και το γλέντι συνεχίστηκε για πολύ στην πλατεία στο Μοναστηράκι. Στην επιστροφή, το κέρασμα συνεχίστηκε στα βαγόνια του Μετρό καθώς τα όργανα και οι φοιτητές δεν σταμάτησαν ούτε εκεί να τραγουδούν», ανέφερε ένας εκ των συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα Mesara Live.

Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το μεγάλο και καθιερωμένο, παραδοσιακό τους γλέντι το οποίο έχει τίτλο: Καντάδα πάλι… θα γενεί.

Εξω από το Κοινοβούλιο στο Σύνταγμα
Οι φοιτητές κέρασαν ρακή τους περαστικούς

Εξω από το Κοινοβούλιο στο ΣύνταγμαΟι φοιτητές κέρασαν ρακή τους περαστικούς

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.