ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φοιτητής έφτιαξε το ελληνικό “Linkedin” – Πώς λειτουργεί η πρωτοποριακή πλατφόρμα για την εύρεση εργασίας

1 min read

Μία καινοτόμα ιδέα γεννήθηκε στην Κρήτη, από τον ταλαντούχο φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης, Βασίλη Παπαδημητρίου.

Ο λόγος για τη διαδικτυακή πλατφόρμα iHireYou.gr που απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν εργασία αλλά και στους εργοδότες εκείνους που ψάχνουν να βρουν γρήγορα και αξιόπιστα τον κατάλληλο εργαζόμενο.

Πρόκειται για την ιδέα ενός νέου ανθρώπου που αντιλαμβάνεται τον παλμό και τις απαιτήσεις της εποχής και των συγκυριών και αξιοποιεί τα τελευταία πρότυπα τεχνολογίας.

Μάλιστα ο ιδρυτής του iHireYou.gr, Βασίλης Παπαδημητρίου μιλά στο cretapost.gr για την πρωτοποριακή ιδέα του, που επί της ουσίας αποτελεί καινοτομία στον τομέα της εύρεσης εργασίας, αφού η φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία της πλατφόρμας είναι τελείως διαφορετική από τη συμβατική των «μικρών αγγελιών».

Όσον αφορά στο πως λειτουργεί το “ iHireYou”, ο κ. Παπαδημητρίου επισημαίνει τα εξής:Ο υποψήφιος εργαζόμενος κάνει εγγραφή και στη συνέχεια μπορεί να δημιουργήσει το επαγγελματικό του προφίλ. Κάθε χρήστης του iHireYou έχει το δικό του επαγγελματικό προφίλ και λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με την επισκεψιμότητα της σελίδας του καθημερινά.

Στο iHireYou ο υποψήφιος εργαζόμενος επιλέγει ως τι θέλει να απασχοληθεί αυτή την χρονική περίοδο. Στη συνέχεια ο εργοδότης ή η εταιρεία που αναζητά προσωπικό, με μία γρήγορη αναζήτηση μπορεί να ανακαλύψει το προφίλ του. Για παράδειγμα, ένας επιχειρηματίας επιθυμεί να ιδρύσει μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και αναζητεί προσωπικό άμεσα, όπως Προγραμματιστή, Web Designer κτλπ. Γιατί λοιπόν να βάλει κάποια αγγελία σε εφημερίδα; Επίσης, τα άτομα που θα απαντήσουν στην αγγελία θα έχουν τα απαραίτητα προσόντα για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης; Όλα αυτά τα προβλήματα λύνονται μέσω του iHireYou.gr .

Το μόνο που έχει να κάνει ο επιχειρηματίας είναι να επιλέξει το επάγγελμα για την θέση που θα ήθελε να καλύψει και θα του εμφανιστούν αποτελέσματα από άτομα κοντά του, που έχουν επιλέξει ότι θέλουν να απασχοληθούν ως πχ Web Designers. Έπειτα ο επιχειρηματίας έχει πλήρη εικόνα του υποψήφιου εργαζόμενου καθώς μπορεί να ζητήσει το βιογραφικό του αλλά και να διαβάσει πληροφορίες στο επαγγελματικό του προφίλ. Να τονίσουμε, ότι, ο κάθε υποψήφιος εργαζόμενος μπορεί να ανεβάσει το βιογραφικό του έτσι ώστε με ένα κλικ να αποστέλλεται, αν επιθυμεί, στον εργοδότη που του έκανε αίτημα. Τέλος, η εταιρεία-εργοδότης μπορεί να επικοινωνήσει με τον υποψήφιο εργαζόμενο, με γραπτή συνομιλία, με βιντεοκλήση που θα είναι σύντομα διαθέσιμη, αλλά και μέσω φωνητικής κλήσης που επίσης θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Το iHireYou είναι δωρεάν για όλους τους υποψήφιους εργαζόμενους αλλά και για τις εταιρείες-εργοδότες. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το επαγγελματικό του προφίλ άμεσα”.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.