ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Final Four του 2020 στο Καλλιμάρμαρο σκέφτεται η Euroleague

1 min read

Οι άνθρωποι της Euroleague θέλουν ένα σπουδαίο Final Four στην Αθήνα και σκέφτονται την διεξαγωγή των αγώνων της διοργάνωσης του 2020 στο Καλλιμάρμαρο!

«Συζητιέται έντονα, υπάρχει διάθεση, μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ το γήπεδο. Αλλά θα μου επιτρέψετε να μην πω, υπάρχει η σκέψη για κάτι πολύ όμορφο», ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με τη σκέψη των ανθρώπων της EuroLeague να διοργανώσουν το Final Four του 2020 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό το «όμορφο» αφορά το Καλλιμάρμαρο Στάδιο! Το μεγαλεπήβολο σχέδιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχει σε κεντρικό πλάνο το ιστορικό γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις, ακόμα κι αν αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

Η EuroLeague θέλει να διοργανώσει ένα ξεχωριστό Final Four, με αφορμή τη συμπλήρωση των είκοσι ετών από την ίδρυση της και η σκέψη της Αθήνας κυριαρχεί στο μυαλό του Τζόρντι Μπερτομέου. Φυσικά, ενδεχόμενη διεξαγωγή των κορυφαίων αγώνων της διοργάνωσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα μπορέσει να φέρει ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα, το οποίο θα βάλει στο επίκεντρο τη χώρα μας τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και χωρητικότητα-ρεκόρ, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Γηραιάς Ηπείρου.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Καλλιμάρμαρο θα προστατευτεί ειδικά, σε ό,τι αφορά τους αρχαιολογικούς του χώρους, ενώ η σκέψη των ανθρώπων που επεξεργάζονται το σχέδιο, είναι να τοποθετηθεί ένα ειδικό μπαλόνι στο Στάδιο, ώστε να επικρατήσουν οι κατάλληλες συνθήκες για την διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ.

Πηγή: filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.