ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

16 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φιάσκο στον ΟΑΣΑ: Χάθηκαν δεδομένα χιλιάδων επιβατών [έγγραφα]

1 min read

Στο ίδιο έργο θεατές θα χρειαστεί να είναι χιλιάδες κάτοχοι μηναίων καρτών του ΟΑΣΑ «τραβώντας» πάλι την ταλαιπωρεί για αποστολή των στοιχείων τους, προκειμένου να αποκτήσουν τις προσωποποιημένες κάρτες ηλεκτρονικού εισιτηρίου Ο λόγος; Μια  εμπρηστική επίθεση που έγινε στις αρχές του περασμένου μήνα από αγνώστους  στο κτίριο του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν τα δεδομένα χιλιάδων επιβατών των Μέσων Μεταφοράς.

Πρόκειται για στοιχεία που είχαν αποσταλεί σε φακέλους στον Οργανισμό από την ΟΤΟΕ αλλά και άλλους επαγγελματικούς φορείς για μαζική έκδοση καρτών, ενημέρωσε ετεροχρονισμένα (στις 27 Δεκεμβρίου) το σωματείο των τραπεζοϋπαλλήλων η διοίκηση του ΟΑΣΑ.

Την καταστροφή των εγγράφων παραδέχεται σε επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σκουμπούρης και ζητάει από τους επιβάτες να στείλουν εκ νέου τα στοιχεία. «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο κέντρο το οποίο έχει δημιουργηθεί για την εκτύπωση προσωποποιημένων καρτών με μαζικό τρόπο μετά από ενέργεια δολιοφθοράς προκλήθηκε καταστροφή στο σύνολο των εγγράφων με τα στοιχεία των προς προσωποποίηση φακέλων που φυλάσσονταν εκεί» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Σκουμπούρης.

Ο αριθμός των φακέλων που εκτιμάται ότι χάθηκαν στα αποκαΐδια υπολογίζεται σε τουλάχιστον 3.000 από τις 5.000 κάρτες που εκδίδει ετησίως η ΟΤΟΕ.

Η  επίθεση, απόπειρα εμπρησμού κατά του σταθμού στην Καλλιθέα είχε γίνει τα ξημερώματα της 2ας Δεκεμβρίου.

Οι δράστες τότε είχαν αποπειραθεί να πυρπολήσουν το κτίριο του ΗΣΑΠ, όπου γίνεται επεξεργασία των στοιχείων για την έκδοση καρτών ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν αναμμένα στουπιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν κάρτες εισιτήρια, κομπιούτερ και κάποια γραφεία.

Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, διευκρίνιζαν τότε, ότι τα στοιχεία των πολιτών που κάηκαν μαζί με τις κάρτες και τα κομπιούτερ υπάρχουν και σε άλλα αρχεία και οι κάρτες θα επανεκδοθούν.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση