ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φιάσκο με το εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό: Σοβαρές παρενέργειες σε ασθενή

1 min read

Τελευταία, ο φαιδρός δικτατορίσκος Μητσοτάκης και τα μπουκωμένα δημοσιογραφικά τσιράκια του, μας είχαν ζαλίσει με το εμβόλιο της… Οξφόρδης κατά του κορωνοϊού, που δήθεν θα έρθει στην Ελλάδα τον Νοέμβριο και θα μας… σώσει. Προφανώς, για να δικαιολογηθεί η εγκληματική αδιαφορία της χούντας των… Μενουμευρωπαίων παλιάτσων για το ρωσσικό εμβόλιο, το οποίο δοκιμάστηκε επιτυχώς, εγκρίθηκε και επισήμως και οσονούπω κυκλοφορεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

Προ ημερών, εκπρόσωπος της εταιρείας Astra Zeneca, που ακόμα πειραματίζεται με το εμβόλιο, δήλωσε κυνικά πως η εταιρεία δε θα φέρει καμμιά ευθύνη, για τυχόν παρενέργειες!

Και τώρα, η εταιρεία των μελλοντικών μας… σωτήρων, πανικόβλητη δηλώνει πως αναστέλλει τις έρευνες και τους πειραματισμούς μέχρι νεωτέρας, «μετά την εμφάνιση σοβαρής ανεπιθύμητης αντίδρασης σε έναν ασθενή», που συμμετείχε εθελοντικά στο πρόγραμμα, στη Βρετανία.
Μετά κι απ’ αυτή την εξέλιξη, είναι ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ όποιος αρχηγός κράτους μπορεί και δεν παραγγέλνει ΑΜΕΣΩΣ το πραγματικά σωτήριο ρωσσικό εμβόλιο! Και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί, όταν θ’ αρχίσει ο κοσμάκης να πεθαίνει στους δρόμους!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.