ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φεύγει το τέλος, μειώνονται οι λογαριασμοί των Cosmote TV, Vodafone TV και το Wind Vision

1 min read

Ένα ακόμη «χαράτσι» της μνημονιακής περιόδου φαίνεται πως σε λίγες ημέρες θα αποτελέσει παρελθόν. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης φαίνεται πως βάζει τέλος τουλάχιστον για ένα χρόνο, στο τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης

Το υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στην αναστολή του τέλους της συνδρομητικής τηλεόρασης τουλάχιστον για ένα χρόνο κάνοντας φθηνότερα τα πακέτα που προσφέρουν οι τρεις συνδρομητικές τηλεοράσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας όπως τα Cosmote TV, η Vodafone TV και το Wind Vision.

Το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης θεσπίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από 1-6-2016 και εισπράττονταν αναλογικά υπέρ του Δημοσίου από τους συνδρομητές υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η αναστολή του τέλους αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή άμεσα και θα προβλέπει την αναστολή του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης για τους επόμενους 12 μήνες.

Το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης ανέρχεται σε 10% επί του μηνιαίου λογαριασμού και επιβάλλεται επί κάθε μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης σε συνδρομητική τηλεόραση και υπολογίζεται ως ποσοστό 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού, περιλαμβανομένου και του παγίου τέλους που εισπράττεται υπέρ της επιχείρησης, προ του φόρου προστιθέμενης αξίας.

Εάν ο λογαριασμός εκδίδεται για περισσότερους μήνες, επιβάλλονται τόσα τέλη όσα και οι μήνες. Στην περίπτωση αυτή, για την εξεύρεση του τέλους, ο λογαριασμός επιμερίζεται σε ίσα μέρη, ανάλογα των μηνών για τους οποίους εκδίδεται, εφόσον από αυτόν δεν προκύπτει διαφορετικός επιμερισμός.

Δημοσίευση στα Social Media