ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φέρες Έβρου: Νέα απόπειρά εισβολής – Με προειδοποιητικά πυρά απαντούν οι Έλληνες στρατιώτες (βίντεο)

1 min read

Μεγάλη ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στις Φέρες, όταν μία «ομάδα» με πάνω από 1.500 αλλοδαπούς επιχείρησε να εισβάλλει εκ νέου στην Ελλάδα, ανοίγοντας ένα διαφορετικό μέτωπο.

Οι Φέρες που βρίσκονται πολύ πιο νότια από τις Καστανιές σχεδόν 28 χλμ. από την Αλεξανδρούπολη, σημαίνει ότι οι αλλοδαποί επιχειρούν να μπουν από οποιοδήποτε χερσαίο κομμάτι υπάρχει στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

Στο σοκαριστικό αυτό βίντεο ακούγονται ιαχές από τους ενδεχομένως και χιλιάδες παράνομους μετανάστες να επιχειρούν να διασπάσουν τη συνοριογραμμή, με τη σκηνή να θυμίζει κυριολεκτικά την επέλαση των βαρβάρων πριν την μάχη.

Μάλιστα ένας εκ των στελεχών των δυνάμεων του Στρατού ή της Αστυνομίας, ακούγεται να αναρωτιέται με σχετική αγωνία: «Πόσοι είναι , πόσοι είναι γ@μ@ την πουτ… μου;».

Τελικά και αυτή η προσπάθεια των αφηνιασμένων αλλοδαπών να εισβάλουν στη χώρα έκηξε άδοξα, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά:

Τι θα γίνει εάν οι Τούρκοι οργανώσουν προβοκάτσια με νεκρό ή νεκρούς;

Για πόσο Στρατός και Αστυνομία θα αντέξουν μια τέτοια κατάσταση συνεχώς στο «κόκκινο», που μπορεί να διαρκέσει ίσως και για μήνες, πριν τους καταβάλλει η κούραση;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.