ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φερέιρα Τίποτα δεν έχει τελειώσει πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας

1 min read

Στις χαμένες ευκαιρίες και τον τρόπο που ήρθε το γκολ για την Σλόβαν εστίασε ο Αμπέλ Φερέιρα την προσοχή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν σαν να… έπεσε από τον ουρανό για την Σλόβαν», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για ποιον λόγο μετά το 70ο λεπτό η ομάδα έχασε την συνοχή της και ηττήθηκε από μια ομάδα που μέχρι τότε δεν είχε απειλήσει την εστία της: «Με μισό σουτ η Σλόβαν έβαλε ένα γκολ. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει με αντεπιθέσεις, αλλά θεωρώ ότι στο β’ μέρος είχαμε τις τρεις τέσσερις καλές ευκαιρίες να βάλουμε ένα γκολ. Είναι κρίμα να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ στο φινάλε του αγώνα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, χάσαμε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο των δύο παιχνιδιών».

Για το αν ο ΠΑΟΚ παραμένει να είναι φαβορί για την πρόκριση: «Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να βάζουμε τα γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργούμε».

Για τα πολλά νεύρα και τα λάθη των παικτών του: «Αν συνέβη αυτό, συνέβη και μετά το 70ο λεπτό, με την κούραση να παίζει σημαντικό ρόλο. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν σαν να… έπεσε από τον ουρανό. Αν το δείτε υπάρχουν τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ, δύο της Σλόβαν και όμως μπήκε αυτό το γκολ».

Για τις επιλογές του αρχικού σχήματος και για το αν δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες στο μυαλό του έτοιμοι για να ξεκινήσουν ένα ματς: «Όλοι ξέρετε τι πέτυχε πέρσι αυτή η ομάδα, με αυτό το σχήμα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, δεν κοιτάω ποιοι παίκτες, όπως ο Σάκχοφ ή ο Κάνιας έφυγαν, αλλά είμαστε σε μια φάση αναδιοργάνωσης. Θέλουμε να εντάξουμε το γρηγορότερο και τους νέους παίκτες στο παιχνίδι μας

Για το αν υπάρχει που δεν του άρεσε κι αν έλειπε η ενέργεια από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχει ένας αντίπαλος που θέλει να περάσει, όπως και εμείς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως ακριβώς κάναμε στο ξεκίνημα του β’ μέρους και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.