ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Facebook-Twitter & ΜΜΕ πάνε να «κλέψουν» τις εκλογές: Μόνο αυτοί θα ανακοινώσουν το αποτέλεσμα – Όσοι διαφωνούν «μπλοκ»

1 min read

Το Facebook και το Twitter θα προχωρούν σε λογοκρισία το βράδυ των εκλογών για όσους χρήστες «τολμήσουν» να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα πριν τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ ή διαφωνήσουν με αυτά, κάτι που εντείνει τους φόβους πως συστημικά ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα θα «κλέψουν» τις εκλογές.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα προσθέτε μια ετικέτα σε μορφή επισήμανσης σε οποιαδήποτε ανάρτηση από έναν υποψήφιο ή μια εκστρατεία που προσπαθεί να ανακοινώσει τη νίκη πριν από τα τελικά αποτελέσματα. Αυτές οι ετικέτες θα κατευθύνουν τους χρήστες να δουν τα επίσημα αποτελέσματα από συστημικούς ειδησεογραφικούς ομίλους! Επιπλέον, το Facebook έχει δημιουργήσει ένα κέντρο πληροφοριών ψηφοφορίας που θα παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα (θα τα ανακοινώνει με λίγα λόγια), ενώ η εταιρεία δήλωσε ότι θα «κατεβάζει» οποιοδήποτε περιεχόμενο επιδιώκει «να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών».

Το Twitter έχει επίσης δηλώσει ότι θα «κατεβάζει» tweets που ισχυρίζονται οτιδήποτε με το τελικό αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Όπως όλα δείχνουν και με δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος των ψήφων είναι επιστολικές, δεν αποκλείεται τα συστημικά ΜΜΕ μαζί με τα κοινωνικά δίκτυα να βγάλουν δικό τους νικητή εκλογών άσχετα με τα αποτελέσματα, ο οποίος φυσικά θα είναι ο Δημοκρατικός υποψήφιος κι εκλεκτός του βαθέως κράτους Τζό Μπάιντεν

Την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες πως για παράνομες ενέργειες στα εκλογικά κέντρα των ΗΠΑ τα οποία ελέγχονται από Δημοκρατικούς.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.