ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φ. Γεννηματά Την επισκέφθηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Μητσοτάκης

1 min read

Προσωπικό μήνυμα για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης στη Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι αναβάλει την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία του στο Μαρούσι και ακυρώνει ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που είχε προγραμματίσει μετά την εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο. 

«Αναβάλλω την αποψινή ανοικτή προεκλογική ομιλία μου στο Μαρούσι. Αναβάλλω την αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Caravel. Ακυρώνω όλες τις ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχω κλείσει. Γιατί δεν μου πάει η καρδιά. Φώφη, περαστικά και γρήγορα σιδερένια!», έγραψε στο Twitter o βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Μετά τη δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ  οι δύο ανθυποψήφιοι για την αρχηγία εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης με τον Ανδρέα Λοβέρδο να σημειώνει «είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» και τον Νίκο Ανδρουλάκη να σημειώνει ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

«Η ψυχή μας και η καρδιάς μας είναι αλλού τούτη την ώρα. Γι αυτό θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση για το τί θα ακολουθήσει. Θα τα δούμε όλα στην ώρα τους. Προτεραιότητα είναι να τονώσουμε τη Φώφη» τόνισε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”. Δήλωσε ακόμα ότι όλοι βρίσκονται στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά σε αυτόν τον αγώνα. «Ο απλός κόσμος εύχεται να κερδίσει αυτή τη μάχη και πιστεύω ότι θα την κερδίσει γιατί είναι μαχήτρια» είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.