ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

10 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

F-16: Ο προσομοιωτής των Viper το πιο hot έκθεμα του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων ( βίντεο)

1 min read

Στο πιο δημοφιλές έκθεμα του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί ο προσομοιωτής των F-16 Block 70/72, των “Οχιών”, στην έκδοση δηλαδή που θα αναβαθμιστούν τα 84 μαχητικά της ΠΑ.

Οι επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ και του περιπτέρου των ΕΔ κάνουν ουρές για να έχουν την ευκαιρία να “πετάξουν” και αυτοί της νέες “Οχίες” που θα αποκτήσει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Εκτός από τον προσομοιωτή των F-16 Viper, των ελληνικών μαχητικών του 2020, στο περίπτερο των Ελληνικών ΕΔ υπάρχει μεταξύ άλλων και ελικόπτερο S-70 SEAHAWK του Πολεμικού Ναυτικού, δεκάδες στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων, συστήματα νέας τεχνολογίας, πλήθος διαδραστικών δραστηριοτήτων και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο ευρύτερο κοινό σε καιρό ειρήνης.

Στόχος του σχεδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, που δίνουν και φέτος το “παρών” (για τρίτη συνεχή χρονιά) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, είναι μια διαδραστική παρουσία, που θα “αγκαλιαστεί”, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, από τους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Δείτε βίντεο αππό τον προσομοιωτή των F-16:

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση