ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εύβοια: Μέλος σπείρας διαρρηκτών συνελήφθη τρεις μήνες μετά

1 min read

https://2.bp.blogspot.com/-bXdjjPiqnmI/WkhSl149rqI/AAAAAAAApEI/JgQuGjxFb145-_QbX6eB9e7EMK-4FvtTACLcBGAs/s1600/ImageHandler.jpg

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί στις 27 Σεπτεμβρίου

Τρεις μήνες αναζητούσαν οι αρχές έναν 30χρονο κακοποιό, μέλος σπείρας που εμπλέκεται σε σωρεία διαρρήξεων, αλλά τα ίχνη του είχαν χαθεί ως το απόγευμα της Πέμπτης που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή της Ιστιαίας στην Εύβοια και συνελήφθη.

Σε βάρος του νεαρού Έλληνα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί στις 27 Σεπτεμβρίου από τον 13ο τακτικό ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, που έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Αθήνα ώστε να απολογηθεί για τα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει.
*** Στην Ελασσόνα, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 29χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.