ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξώδικο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Προκόπη Παυλόπουλο

1 min read

Η Πλεύση Ελευθερίας, επικεφαλής της οποίας είναι η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωστοποιεί, με ανακοίνωσή της, πως επέδωσε εξώδικο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αναφορικά με το θέμα των γερμανικών οφειλών.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, η Πλεύση Ελευθερίας καλεί τον κ. Παυλόπουλο «να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών», δίνοντάς του προθεσμία έως τις 3 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος καλείται «να απόσχει από δηλώσεις και πράξεις υπονομευτικές της διεκδίκησης. Να πάψει να κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό, τους επιζώντες και τις οικογένειές τους και να προβεί στην απαιτούμενη διακοίνωση του συνόλου των αξιώσεών μας».

«Η Πλεύση Ελευθερίας, με την πρωτοβουλία ‘’Δικαιοσύνη για Όλους’’, συνεχίζει τις ενέργειες για την διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τις θηριωδίες του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ», αναφέρεται και τονίζεται ότι στον ΠτΔ επιδόθηκε σήμερα το « πρώτο από σειρά εξωδίκων για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών».

«Θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των Ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», προειδοποιεί η Πλεύση Ελευθερίας.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.