ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου στη Μαλακάσα

1 min read

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 31χρονου, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ ομάδων αλλοδαπών μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Μαλακάσα.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Για την συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία ταυτοποιήθηκε ένας 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, μεσημβρινές ώρες της 29-9-2018, μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων της Μαλακάσας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 31χρονου αλλοδαπού και των τραυματισμό άλλων εννέα προσφύγων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν, στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής 106 αλλοδαποί.

Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν έντεκα άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.