ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

11 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έχει ξεφύγει τον κίνδυνο ο 30χρονος που δέχτηκε δάγκωμα από κόμπρα ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 30χρονος που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά την επίθεση που δέχτηκε από την κόμπρα που είχε ως κατοικίδιο στο σπίτι του.

Ο άνδρας που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ‘Άγιος Σάββας αποσωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου εκτός μονάδας συνεχίζει την αποθεραπεία του.

“Ήταν ασυνήθιστο και πολύ δύσκολο. Δεν ήταν θέμα των γιατρών να εξασφαλίσουν το αντίδοτο, αλλά ήρθε στα χέρια τους πολύ γρήγορα και το χορήγησαν με τον προβλεπόμενο από το πρωτόκολλο τρόπο και είχε αποτέλεσμα. Έχει φύγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του δικού μας νοσοκομείου το Σάββατο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πρώτης υποδοχής. Βγήκε από τη ΜΕΘ και ήταν πολύ καλά”, είπε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο ‘Άγιος Σάββας’, κ. Θεόδωρος Κόρμας μιλώντας στο Μega.

“Από ένα τέτοιο τσίμπημα μπορείς να πεθάνεις μέσα σε λίγες ώρες, στα 60 πρώτα λεπτά”, σημείωσε ο κ. Κόρμας. Υπενθυμίζεται ότι το δηλητηριώδες φίδι τον δάγκωσε, όταν πήγε να το ταΐσει. Αν και αρχικά είχε πάει στο “Ιπποκράτειο”, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας». Το φίδι είχε προσπαθήσει και πριν από 20 ημέρες να του επιτεθεί αλλά χωρίς επιτυχία.

Δημοσίευση στα Social Media