ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που ήταν έτοιμο να «γεμίσει» με κοκαΐνη και χασίς τη Θεσσαλονίκη

1 min read

Κύκλωμα Αλβανών εμπόρων, το οποίο εισήγε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης με σκοπό τη διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, εξάρθρωσε κατόπιν επιχείρησης η Ελληνική Αστυνομία.

Ως μέλη της ανακοινώθηκε ότι συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί και ένας Έλληνας, ηλικίας από 26 έως 54 ετών, ενώ κατασχέθηκαν σχεδόν δύο κιλά κοκαΐνη και πάνω από ενάμισι κιλό κάνναβη.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας 35χρονος και η 26χρονη σύζυγός του, Αλβανοί υπήκοοι, που χαρακτηρίζονται από την Αστυνομία ηγετικά στελέχη – εγκέφαλοι της εγκληματικής ομάδας.

Κρυμμένες σε τζάκι

Το ανδρόγυνο συνελήφθη σε σπίτι που διατηρούσε στην περιοχή του Πανοράματος, όπου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκε μέρος των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών, κάποιες από τις οποίες φαίνεται πως ήταν κρυμμένες μέσα σε τζάκι!

Ταυτόχρονα, διεξήχθησαν έρευνες στις περιοχές Χορτιάτη και Ανάληψης, όπου πιάστηκαν τα υπόλοιπα φερόμενα μέλη της συμμορίας, τα οποία παρακολουθούσαν αρκετό καιρό οι αστυνομικές Αρχές και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την παράνομη δράση όλων, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Εκτός από τα ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 67.000 ευρώ, που βρέθηκε στα σπίτια, καθώς και δύο πιστόλια με 17 φυσίγγια, σημειωματάρια που αφορούσαν τη φερόμενη δράση της συμμορίας, τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες για… τη διακίνηση των ναρκωτικών, ανάλογα με τις… «παραγγελίες».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.