ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξάρχεια: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε καφετέρια – 33 προσαγωγές θαμώνων

1 min read

Έφοδο σε καφετέρια των Εξαρχείων στην οδό Κωλέττη πραγματοποίησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησαν σε 33 προσαγωγές θαμώνων

Νωρίτερα, προηγήθηκε ένταση μεταξύ ομάδας νεαρών και δυνάμεων των ΜΑΤ επί της Χαριλάου Τρικούπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, μετά την πορεία διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Διαδηλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αναρχικής συλλογικότητας για την συγκέντρωση εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας οι οποίοι απάντησαν με χημικά.

Στις 22:15, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ σε αστυνομική διμοιρία στη Χαριλάου Τρικούπη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μισή ώρα αργότερα ακολούθησε κι άλλη επίθεση, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής. Από τις επιθέσεις τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και προκλήθηκαν πολλές υλικές ζημιές.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες σε μπαρ, αναζητώντας τους υπαιτίους των επεισοδίων και να προχωρούν σε προσαγωγές.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο σε μπαρ της περιοχής και προχώρησαν σε 33 προσαγωγές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο ιδιοκτήτης του μπαρ αλλά και υπάλληλοι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.