ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Φεβρουαρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εξαφάνισαν το άρθρο κατά του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου!

1 min read

Την ώρα που ο Τσαβούσογλου απαιτούσε την άμεση διακοπή των στρατιωτικών ασκήσεων της Ελλάδας στο Αιγαίο, ένα περίεργο άρθρο εμφανίστηκε στην φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα in.gr το οποίο κατηγορούσε ευθέως τον Αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Κωνσταντίνου Φλώρου, ακριβώς επειδή …διοργανώνει στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μιντιακό όμιλος ευθυγραμμίζεται με τις τουρκικές επιδιώξεις. Στο παρελθόν μάλιστα υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες για ρεπορτάζ εφημερίδας που ανήκει στον όμιλο, το οποίο φέρεται να είχε διενεργηθεί με την βοήθεια της τουρκικής πρεσβείας!

Πριν από λίγες ημέρες, άρθρο πάλι από την ίδια εφημερίδα, είχε γίνει σημαία στα χέρια της τουρκικής προπαγάνδας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν ο συγκεκριμένος όμιλος είχε φιλοξενήσει κι άλλα κατάπτυστα άρθρα, με κορυφαίο εκείνο της απόπειρας «αποδόμησης» του μεγάλου Έλληνα Γιώργου Σεφέρη, επειδή δήθεν ήταν «αντιτούρκος»!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο όμιλο βρήκε καταφύγιο και άλλος αρθρογράφος ο όποιος υποστήριζε ότι οι εύζωνες μας, η Προεδρική Φρουρά δηλαδή, πρέπει να φορούν δικτυωτά καλσόν… Παρόμοιες τοποθετήσεις διαβάζουμε σε ναζιστικούς λογαριασμούς των τουρκικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης…

Χαρακτηριστικές ήταν οι οργισμένες αναρτήσεις του βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος μάλιστα είναι απόστρατος στρατιωτικός για την υπόθεση:

Το συγκεκριμένο άρθρο όμως φαίνεται ότι μάλλον δημοσιεύθηκε ως έμμεση «αιτιολόγηση» της φερόμενης παρακολούθησης του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου από την ΕΥΠ.

Τα θέματα όμως που άπτονται της εθνικής ασφάλειας, όπως γράφαμε χαρακτηριστικά εχθές, δεν μπορεί να λύνονται με διαρροές σε φιλικά ΜΜΕ. Καλέσαμε λοιπόν σε χθεσινό άρθρο, τον υπουργό εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ήταν να διαψεύσει το δημοσίευμα, είτε να υποβάλει την παραίτησή του: Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος οφείλει είτε να διαψεύσει, είτε να παραιτηθεί

Η άθλια επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Φλώρου έγινε και πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «δημοκρατία»:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

Εντέλει, ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δεν θα χρειαστεί να απολογηθεί για τίποτα. Το άρθρο της ιστοσελίδας αιφνίδια, εξαφανίστηκε.

Το άρθρο όπως φαίνεται στην αναζήτηση στο Google
Η εικόνα που αντικρίζει κάποιος όταν προσπαθεί να βρει το άρθρο κατά του Κωνσταντίνου Φλώρου

Η «δουλειά» πάντως έγινε, η δολοφονία χαρακτήρος εξετελέσθη, ο ΥΕΘΑ κρύφτηκε όπως και το άρθρο. Έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ για το ποιος έδωσε την εντολή να σταματήσουν οι ασκήσεις των ΟΥΚ στις βραχονησίδες του Αιγαίου. Εκτός εάν ο ίδιος ο στρατηγός αποφασίσει να μιλήσει και να καταγγείλει τους μειοδότες που προσπαθούν να αποδομήσουν την άμυνα της πατρίδας μας.

newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.