ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έβρος: Φόβος και τρόμος από παρανόμους μετανάστες – Κάτοικος του Ορμενίου καταγγέλλει κλοπή

1 min read

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ NEWSKAMATERO

  • Σχεδόν καθημερινή είναι η εικόνα με ομάδες παράνομων μεταναστών να περνάνε τα σύνορα και να κυκλοφορούν στα χωριά του Τριγώνου Ορεστιάδας, όπως έχει αναδείξει με σχετικά ρεπορτάζ του το Pronews.gr.

Αυτή τη φορά όμως έλαβε χώρα και ένα περιστατικό κλοπής που καταγγέλλει κάτοικος του Ορμενίου, της βορειότερης κατοικημένης περιοχής της Ελλάδας.

Να σημειώσουμε πως μέχρι τώρα δεν είχαν αναφερθεί κλοπές. Αλλά έγινε και αυτό… Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου διερχόμενοι παράνομοι μετανάστες από το χωριό του νομού Έβρου, έφθασαν στο σημείο να κλέψουν τα… ρούχα που ήταν απλωμένα σε βεράντα ενός σπιτιού.

Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια της οικίας, άκουσε θόρυβο γύρω στα μεσάνυχτα αλλά δεν τόλμησε να βγει έξω γιατί φοβήθηκε από την παρουσία των αλλοδαπών. Ωστόσο το επόμενο πρωί διαπίστωσε ότι τις είχαν κλέψει τα ρούχα που ήταν απλωμένα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Να σημειώσουμε σ’αυτό το σημείο ότι η κυρία Νεραντζιά Τερζή διαμένει με το σύζυγο της σε μονοκατοικία στην άκρη του χωριού, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Ορμενίου.

  • Η καταγγέλλουσα -τονίζει on camera- πως συχνά από το σημείο αυτό περνούν παράνομοι μετανάστες. Αυτοί όπως υποστηρίζει πρέπει να έκλεψαν τα ρούχα, μιας και Βούλγαροι αυτό τον καιρό δεν κυκλοφορούν στην περιοχή αφού είναι κλειστά τα σύνορα. Μάλιστα επισημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και οι ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους κάτοικοι του ακριτικού χωριού φοβούνται, γιατί περνούν συνέχεια παράνομοι μετανάστες παρά την έντονη παρουσία αστυνομίας και στρατού στην περιοχή.

Δημοσίευση στα Social Media