ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εβδομαδιαίο δρομολόγιο πλοίου εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ ΟΛΘ και λιμανιών της Βόρειας Ευρώπης

1 min read

Την έναρξη εβδομαδιαίου δρομολογίου εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Θεσσαλονίκης και λιμανιών στη Βόρεια Ευρώπη ανακοίνωσε η CMA-CGM.

Η νέα υπηρεσία «FEMEX» της CMA-CGM θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα λιμάνια του Σαουθάμπτον (Μεγάλη Βρετανία), της Αμβέρσας (Βέλγιο) του Ρότερνταμ (Ολλανδία) και του Αμβούργου (Γερμανία) και όπως γνωστοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωσή της η εκδήλωση έναρξης του δρομολογίου θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου. Ως προς την εξαγωγή από Θεσσαλονίκη, διευκρινίζεται ότι συνδέεται και με λιμάνια της Τουρκίας (Κωνσταντινούπολης, Γεμπζε, Γκεμλικ, Σμύρνης), καθώς και το λιμάνι της Ταγγέρης στο Μαρόκο.

Τα πλοία της CMA-CGM θα εξυπηρετούν εβδομαδιαία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τα παραπάνω λιμάνια, τα οποία συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα μεταξύ των φορτηγών εμπορευματοκιβωτίων (Containers) που προσεγγίζουν το λιμάνι.

Η CMA-CGM είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες μεταφοράς containers, κατέχοντας την τρίτη θέση παγκοσμίως με παρουσία σε 160 χώρες, 20 εκατομμύρια TEUs αλλά και διαχείριση σε 50 λιμάνια. Στην Ελλάδα η παρουσία της ξεκίνησε από το 2001 σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, όπου κατέχει ποσοστό συνδιαχειριστή στον Σταθμό εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΘ. Η CMA-CGM Greece, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή της, έχει σαφή προσανατολισμό κατά την τελευταία διετία στην αξιοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και αναβάθμισή του σε κύρια πύλη για τα νότια Βαλκάνια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.