ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Europa League ΤΕΛΙΚΑ: Διπλή ελληνική πρόκριση με Άρη και Ατρόμητο!

1 min read

Σπουδαίες προκρίσεις για τις δύο ελληνικές ομάδες στο Europa League. Ο Άρης νίκησε την Α.Ε. Λεμεσού στην Κύπρο με γκολ του Ντιγκινί. Δεύτερη νίκη για τον Ατρόμητο επί της Ντουνάισκα με 3-2. Έλληνες και τα τρία γκολ της ομάδας του Περιστερίου.

Στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ρίχνονται Άρης και Ατρόμητος, με τους «κίτρινους» να αγωνίζονται στην έδρα της Α.Ε. Λεμεσού και τους Περιστεριώτες να φιλοξενούν τη Ντουνάισκα Στρέντα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μείνει στο 0-0 στο πρώτο ματς στην έδρα της, ενώ η ομάδα του Αναστασίου έχει πάρει προβάδισμα με το διπλό 2-1 στη Σλοβακία.


Στο πρώτο ματς στο Βικελίδης, ο Άρης ήταν καλύτερος, είχε δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ κόντρα στην Α.Ε. Λεμεσού και πλέον χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία με τέρματα στην Κύπρο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος είναι ήδη με το… ένα πόδι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, αφού με τον Ούμπιδες να έχει γκολ και ασίστ στον Μανούσο, πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στη Σλοβακία επί της Ντουνάισκα Στρέντα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.