ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Euroleague: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι

1 min read

Σε ένα ματς με χιτσκοκικό φινάλε ο Ολυμπιακός νίκησε με 81-78 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Με «όπλα» την άμυνα και την ψυχραιμία, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε θριαμβευτής στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων», μπαίνοντας και πάλι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 81-78 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική, και με ρεκόρ 12-15 έκαναν… άλμα οκτάδας. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι», που μέτρησαν μόλις 1/20 τρίποντα, υπέστησαν τη 13η ήττα τους, με την οποία θέτουν πλέον σε κίνδυνο την έκτη θέση της κατάταξης.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 45-39, 65-59, 81-78

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΣΕΦ και δεν παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων», μετά από υπόδειξη της αστυνομίας.

Μάλιστα, ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ ενημέρωσε μετά την αποχώρηση του τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, υπογραμμίζοντας ότι δέχθηκε επίθεση στη φυσούνα πριν το ματς, όπως και κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι: «Η αστυνομία ήρθε και μου είπε να φύγω και να μην παρακολουθήσω τον υπόλοιπο αγώνα. Αυτή τη διοργάνωση θέλουμε; Είναι αποδεκτό αυτό; Υπάρχει ελληνική αστυνομία; Υπάρχει κυβέρνηση;».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.