ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έτσι θα «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός Το κρυφό χαρτί του Γιοβάνοβιτς

1 min read

Αντίστροφα μετρούν στον Παναθηναϊκό για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (3/10, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

ΟΙβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για το πώς θα «χτυπήσει» τους πρωταθλητές Ελλάδος, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει ήδη ένα… κρυφό όπλο στο μυαλό του.

Συγκεκριμένα, γνωρίζοντας πως το μεγάλο «όπλο» των Πειραιωτών είναι τα χαφ τους, αποφάσισε να αλλάξει την τακτική του προσέγγιση για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Μαουρίσιο, λοιπόν, θα είναι ο τρίτος χαφ που θα πλαισιώσει τους Πέρεθ κι Αλεξανδρόπουλο στο 4-3-3 με το οποίο σκέφτεται να παρατάξει τους πράσινους ο Σέρβος προπονητής στο Φάληρο.

Ως εναλλακτική λύση υπάρχει και ο Λούντκβιστ, όμως ο Βραζιλιάνος δείχνει πως έχει το προβάδισμα έναντι του Σουηδού συμπαίκτη του.

Από εκεί και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς έκανε κάποιες παρατηρήσεις στους μεσοαμυντικούς του, αφού κάποια ατομικά λάθη έχουν στοιχίσει σε γκολ για το τριφύλλι και αυτό θέλει να αποφύγει με τον Ολυμπιακό που έχει τη δυνατότητα να τα εκμεταλλευτεί και να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.