ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έτοιμος για το άλμα πρόκρισης στο Ντραγκάο ο Ολυμπιακός Η 11άδα Μαρτίνς

1 min read

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μια σπουδαία μάχη στο Ντραγκάο απέναντι στην Πόρτο, με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στους «16» του Champions League.

ΠΗΓΗ: filathlos

Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τους Δράκους μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας των ομίλων με αντίπαλο τη Μαρσέιγ και ψάχνουν το τρίποντο για να στείλουν στα… σχοινιά τους «πιεσμένους» Πορτογάλους. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Πειραιώτες που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος αλλά με πίστη για το αποτέλεσμα που θα βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παίξει όπως με τους Μασσαλούς, με μοναδική αλλαγή τον Σισέ αντί του Μπα που έμεινε στην Αθήνα λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το «δύο στα δύο» στον όμιλο, με την ίδια σχεδόν ενδεκάδα, αφού ο Σα θα είναι κάτω από την εστία, με τους Σεμέδο, Σισέ στα στόπερ, τους Ραφίνια και Χολέμπας ως μπακ και τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στα χαφ, Μπροστά τους θα είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Βαλμπουενά, με τον Ραντζέλοβιτς στη μία πλευρά και τον Μασούρα στην άλλη, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Από την πλευρά της η Πόρτο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζίμπερτ από Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Ζάιντελ, Φόλτιν και τέταρτο τον Φριτς. VAR θα είναι ο Ντάνκερτ και AVAR ο Μπορς

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.