ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Έτοιμος να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής ο Βελόπουλος: Θέλω να είμαι στο ελληνικό κοινοβούλιο

1 min read

Μπορεί να κατάφερε την εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης όμως είναι έτοιμος να παραιτηθεί.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο ίδιος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά του είναι η ελληνική Βουλή.

«Θέλω να είμαι στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης o οποίος επικαλέστηκε και τις επιχειρηματικές του επιχειρήσεις που τον κρατούν στην χώρα. Σε αυτή την περίπτωση ευρωβουλευτής του κόμματος θα είναι ο επιλαχόντας, Φράγκος Εμμανουήλ.

Ερωτώμενος αν ανήκει στην ίδια ευρωπαϊκή «οικογένεια» που ανήκουν η Λεπέν, ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν, ο κ. Βελόπουλος σημείωσε: «Ψηλαφίζοντας λίγο δημοσιογραφικά τις απόψεις των ανθρώπων αυτών συμφωνώ στα περί λαθρομεταναστών. Διαφωνώ με την κυρία Λεπέν σε πολλά περί των ναζιστών, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν θα πάμε εκεί θα δούμε τι πρεσβεύει ο καθένας. Υπάρχει και η ομάδα των Ευρωσκεπτικιστών από την Αγγλία. Το βλέπω πιο θετικά. Αυτά τα πολύ ναζιστικά εμένα με βρίσκουν κάθετα αντίθετο».

«Αν εξαφάνιζα τους Ναζί από την χώρα θα ήμουν περήφανος. Τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής τους θέλω κι εγώ. Να σκεφτούν ελληνικά» συμπλήρωσε.

Όταν ζητήθηκε από τον κ. Βελόπουλο να εξηγήσει για την φράση «πολύ ναζιστικά» είπε: «Ο Σαλβίνι και ο Όρμπαν δεν κατηγορήθηκαν για ναζιστική συμπεριφορά. Η Λεπέν ναι. Να είμαστε δημοσιογραφικά συνεπείς».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.